Judith Soepenberg-Boddeus

Judith Soepenberg-Boddeus

Per 1 maart 2021 ben ik op de dinsdag en donderdag werkzaam in de praktijk en daarom zal ik mij even voorstellen. Ik ben Judith Soepenberg, geboren boven de gasbel in Groningen waarna ik het grootste gedeelte van mijn jeugd opgegroeid ben in Noord-Holland. Tijdens mijn middelbareschooltijd zijn mijn ouders terugverhuisd naar Groningen waar ik […]

Zeearend en bruine kiekendief

Zeearend en bruine kiekendief

Aan de toch al grote kiekendief (spanwijdte tot 150 cm)  kun je zien hoe groot een zeearend eigenlijk is. De zeearend verstoorde de kiekendief en die wilde zijn plekje terug veroveren, maar dat lukt niet. (spreekkamer)

Zeearend

Zeearend

Met vijf man zaten we in een hut te wachten op zeearenden en jakhalzen. De laatste lieten zich helaas niet zien, maar een zeearend kwam wel even langs. (spreekkamer)

Roze pelikaan

Roze pelikaan

Ondanks de waarschuwing dat er weinig te zien zou zijn waren mijn fotomaatje en ik eigenwijs (gelukkig) en konden we deze pelikaan in prachtig avondlicht met tegenlicht fotograferen. (hal)

Ralreiger

Ralreiger

Met een bootje zijn we de donaudelta ingevaren om pelikanen en andere watervogels te zien. Deze ralreiger had een libelle gevangen (balie)

Vorkstaartplevier

Vorkstaartplevier

Op de steppe, begroeid met zeekraal, waren de vorkstaartplevieren prachtig te benaderen. Liggend vanachter een auto konden we ze op ooghoogte fotograferen. (wachtkamer)

Ingrid Meinema-Bosscher

Ingrid Meinema-Bosscher

Vanaf 2016 werkt Ingrid Meinema voor de Ommer huisartsen als praktijk ondersteuner. Aanvankelijk is ze begonnen als verpleegkundige A. Toen heeft ze zich eerst omgeschoold tot doktersassistente en vervolgens tot praktijkverpleegkundige (POH-S). Tijdens het zwangerschapsverlof van Diana in 2016 heeft ze al enkele maanden voor ons gewerkt, dus ze is geen onbekende. Ze heeft toen al laten zien […]

Rode patrijs

Rode patrijs

De rode patrijs is genomen in het noorden van La Serena, wat in het zuiden van de Extremadura ligt. (hal)