Verhuizing poliklinieken Ommen

Op woensdag 2 maart sluit de polikliniek in Ommen aan de Van Reeuwijkstraat 50 haar deuren. Op maandag 14 maart opent ze aan de Hessel Mulertstraat 22. De polikliniek is gelegen in het nieuwe Oldenhaghen.
Let op: Let op: de prikpost sluit haar deuren aan de Van Reeuwijkstraat (carinovagebouw) op vrijdagmiddag 4 maart en opent op maandag 7 maart om 8.00 uur aan de Hessel Mulertstraat (Oldenhaghen).
Van 2 tot en met 11 maart is er geen röntgen- en ECG onderzoek in Ommen. Patiënten zijn van harte welkom in het Röpcke-Zweers Ziekenhuis in Hardenberg. Poli afspraken vinden vanaf 14 maart plaats op de nieuwe locatie. Er is bewegwijzering aanwezig die patiënten naar de juiste plek zal leiden.
De volgende vakgroepen hebben zitting op de nieuwe locatie: Cardiologie, Chirurgie, Gynaecologie, Interne geneeskunde, Longgeneeskunde, MDL, Neurologie, Orthopedie, Oogheelkunde, Revalidatie, Kindergeneeskunde en Reumatologie.

Aan de achterzijde van het gebouw komt een nieuwe parkeerplaats, deze is momenteel nog niet klaar. Het verzoek om in de tussentijd naar eigen inzicht te parkeren in de wijk.

Bron: bericht Saxenburg