Nadat de praktijk twee en een halve dag telefonisch niet bereikbaar was is vrijdagavond pas laat een oplossing gevonden. Sindsdien is de praktijk weer telefonisch bereikbaar. En daarmee is ook de fax weer beschikbaar, want die deed het natuurlijk ook niet.
Er bleek een kabelbreuk opgetreden te zijn en niet op de bouwplaats tegenover ons, wat je zou vermoeden.  Nadat die breuk hersteld was deed zowel de telefoon als de fax in de praktijk het weer. Omdat er helemaal geen telefonie was kon er ook geen bandje opstaan met uitleg van onze onbereikbaarheid. Heel vervelend omdat u de indruk kreeg, dat we steeds in gesprek waren. Indien mogelijk zal steeds hier op de site informatie worden gegeven als er bijzonderheden zijn. Houdt deze site daarom in de gaten. Ook voor afwezigheid en andere mededelingen.